top of page

Tech-Téka – Párbeszédben a várossal!

Updated: Feb 2, 2022“Van itt 70 hektár, amivel kezdeni kellene valamit” , “Közösségi kert a Hofherr és a Nádasdy sarkán”, “Több kondi parkot Újpalotára!”

Többek között ilyen és ehhez hasonló lakossági kezdeményezéseknek és önkormányzati fejlesztéseknek biztosít online, interaktív kommunikációs felületet a hazai fejlesztésű Budapest Dialog Portál. Egy térkép-központú közösségi városfejlesztő oldal, melyen keresztül a budapesti lakosság és az önkormányzatok egyaránt megoszthatják fejlesztési ötleteiket, projektjeiket egymással.


A lakossági felhasználók pár kattintással feltölthetik javaslatukat, melyet a felhasználói közösség tagjai értékelhetnek, megoszthatják és közösségi finanszírozás vagy egyéb felajánlás formájában támogathatják, így csatlakozva egy-egy jó ötlet megvalósulását elősegítő párbeszédhez. Az önkormányzatok saját fejlesztéseik bemutatására részletes Dialog projektoldalakat indíthatnak, ahol minden fontos információ egy helyen elérhető, megosztható, kereshető. Az önkormányzati fejlesztés tervezési és projektfejlesztési folyamata során a lakossági vélemények időben történő befogadását és tervezésbe való bekapcsolását kérdőív funkció és interaktív kommunikációs felület is segíti. A modern, letisztult, felhasználóbarát design mögött jól átgondolt információs-architektúra és korszerű WebGIS platform biztosítja a nagy mennyiségű helyhez kötött információ kereshetőségét és gyors áttekinhetőségét.


Neked is van egy ötleted? Vagy csak körbenéznél mi újság a környékeden? Próbáld ki!bottom of page